Palvelut

Kaipaatko uutta lookkia tai ihan vain pientä hemmottelua arjen keskelle? Onko valokuvaukset tulossa? Tarvitsetpa meikkausta tai hemmottelua, kiiltäviä kynsiä tai uusia vaatteita – Studio Ardannella on ratkaisu kaikkiin näihin tarpeisiisi!
Hoidot ja meikkauksetColosé-kosmetiikkaVaatteet ja korutLuennot, koulutukset & tapahtumatMiehilleLahjakortti

Hoidot & meikkaukset

Haluatko oppia juuri Sinun parhaita piirteitäsi korostavan ehostustyylin?

Studio Ardanne tekee meikkaukset, stailaukset, värianalyysit ja ihonhoidot. Palvelu sopii myös herkkäihoisille.

Voit ottaa hoitoon mukaan ystäväsi. Anna hänelle lahjaksi aikaasi ja ikimuistettavan rentouttava kasvohoitokokemus Studio Ardannen vierekkäisillä hoitopedeillä. Duohoidon himmeät valot, hoitavat kädet ja hiljainen musiikki luovat rauhoittavan tunnelman.

Ardannella on monen vuoden kokemus mm. Miss Suomi-, Suomenneito- ja Miss Scandinavia sekä Baltic Sea -finalistien ehostuksesta.

Studio Ardanne: Hoidot ja meikkaukset

Colosé-kosmetiikka

Studio Ardanne käyttää sveitsiläisen Colosén kosmetiikkatuotteita, jotka soveltuvat herkällekin iholle.

Jatkuva tuotekehittely, puhtaat ja korkealaatuiset luonnon omat raaka-aineet sekä tuotannon korkea laatutaso ovat tehneet Colosé-tuotteista maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja.  Colosé-sarjan kehittelyssä ei käytetä eläinkokeita. Myöskään raaka-ainetoimittajat eivät tee eläinkokeita.

Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat herkällekin iholle. Tuotteet testataan sveitsiläisessä ihotautisairaalassa. Bernin lääkintöhallitus valvoo Colosén toimintaa ja on myöntänyt tehtaalle luvan valmistaa lääkkeitä.

Colosén tehdas Sveitsissä, Cosmetique Sa Worben, on ensimmäisten kosmetiikkasarjojen valmistajien joukossa saanut SQS ISO 9001 -laatusertifikaatin vuonna 1998. Colosé –tuotteet täyttävät myös USA:n elintarvikeviranomaisten ja lääkintöhallitus FDA:n tiukat vaatimukset.

Voit myös ostaa Colosé-tuotteita Studio Ardannesta kotiin.

Studio Ardanne: Colosé-kosmetiikka

Vaatteet ja korut

Etkö ole löytänyt oikeita värejäsi tai vaatetusta, joka pukee Sinua ja persoonallisuuttasi parhaiten?

Studio Ardannesta löydät ihastuttavat Niccolein vaatteet ja uniikit korut! Niccolein kokoelmiin kuuluvat mm. puserot, hameet, tunikat, jakut, mekot, housut ja huivit. Kotimainen brändi edustaa selkeää klassista linjaa ja on tunnettu aikaa kestävistä malleista. Vaatteet valmistetaan luonnonkuiduista, kuten puuvilla-, viskoosi-, pellava- ja villasekoitteista. Vaatteista on saatavana kokoja 34-46. Persoonalliset ja tyylikkäät vaatteet ovat sopuhintaisia ja ne on suunniteltu suomalaiselle naiselle.

Finnish Design, totta kai! Tervetuloa ostoksille!

Studio Ardanne: Niccolein vaatteet ja korut

Luennot, koulutukset ja tapahtumat

Ryhmät ovat löytäneet Studio Ardannen tunnelmallisen ”olkkarin”, jonka modernin kristallikruunun alla viihdytään toistumiseen – milloin värianalyysitapahtumassa, milloin meikkauskoulutuksessa. Esimerkiksi synttäri- ja polttariporukoille räätälöidään yksilöllisiä tapahtumia.

Studio Ardannesta saat mm.

  • Meikki-, ihonhoito-, pedikyyri,- manikyyri,- värianalyysitapahtumat ryhmille
  • Colosé –tuote-esittelyt
  • Yllätykselliset polttaritapahtumat
  • Tyky-toimintaa työpaikoille
Studio Ardanne: Luennot, koulutukset ja opastukset ryhmille

Miehille

Mies, kärsitkö Sinäkin kuivasta ja karheasta ihosta? Huolitellut kasvosi lisäävät itsevarmuutta ja uskottavuuttasi. Ei tunnu miehestäkään pahalta, jos iho tuntuu hyvältä!

Studio Ardannen syväpuhdistavat ja tehokkaat kasvohoidot virkistävät nuoren ja varttuneemmankin miehen ilmeen. Myös miesten ihoinfot ovat hyvin suosittuja. Colosén kosmetiikkasarjasta löytyy miehille omat tuotteet.

Studio Ardanne: Hoidot miehille

Lahjakortti

Yllätä läheisesi ihanalla hemmottelulahjalla – osta Studio Ardannen lahjakortti! 

Syntymäpäiväsankarille tai muille juhlijoille voit antaa lahjakortin. Lahjan saaja voi itse valita mieleisensä vaatteista tai hoidoista. Esimerkiksi kestävät hybridikynsilakkaukset tai värianalyysit ovat toivottuja lahjoja! Lahjakortti soveltuu niin naisille kuin miehillekin, voit ostaa sen haluamallesi summalle. Voit ostaa lahjakortin suoraan putiikista.

Lahjakortti on kiva lahjaidea

Varaa aikasi nyt

Hoidetaan sinut hehkuvaan kuntoon!
Varaa aikasi Studio Ardannen kiireettömään hoitoon.