Ardanneen on ihan jokaisen helppo tulla

Ennen mitkään kokeilemani tuotteet eivät tuntuneet sopivan iholleni. Onneksi vahingossa löysin Colosé-kosmetiikan! Pian kuivaläiskät ja juonteet alkoivat häipyä niin, että ystävät pyysivät minua hankkimaan Colosén tuotteita heillekin. Vuosien saatossa tämän löydön ympärille on kehittynyt monipuolinen yritys, jotta Sinunkin ihosi voisi tuntua ja näyttää hyvältä. - Anne
Studio Ardanne: Anne Salmikangas

”Täällä tehdään taikoja ja loihditaan nuukahtaneista työnarkomaaneista säihkyviä kaunottaria!”

Studio Ardanne: Ardanne-taulu

Studio Ardanne on Ylöjärven Soppeenmäessä toimiva kotoisan tunnelman kauneushoitola ja putiikki, joka tarjoaa kiireetöntä asiointia. Persoonallisissa ja tyylikkäissä tiloissa voit nauttia kattavista kauneus- ja tyylipalveluista. Tule Colosé-kosmetiikalla tehtävään hemmottelevaan ihonhoitoon, tai varaa aika upeaan meikkaukseen opastuksineen. Voit myös tulla kokeilemaan Colosé-kosmetiikkatuotteita, joita studiolla on myynnissä.

Studio Ardannessa palvelun kulmakiviä ovat henkilökohtainen, helposti lähestyttävä asiakaslähtöinen palvelu sekä pitkällinen kokemus ja ammattitaito. Ardanne löytää hehkuvan kauneutesi!

Monilla kauneuden korostaminen myös nostaa itsetuntoa. Kenenkään ei pitäisi hävetä ulkonäköään. Esimerkiksi iho-ongelmaiset saattavat turhaan kärsiä huonosta itsetunnosta. On upeaa nähdä, kuinka epävarmasta saa tehtyä säihkyvän persoonan.

Astu siis rohkeasti sisään!

Varaa aikasi nyt

Hoidetaan sinut hehkuvaan kuntoon!
Varaa aikasi Studio Ardannen kiireettömään hoitoon.